Design

Försöker att göra en ny design med går inte så bra ska se om det går :)
puss /A

Städa -.-

Måste städa idag -.- elr måste och måste men skulle ha gjort det igår men gick och gymma med Tobbe istället. Vi gymma i 3,5 timmar, förra sport lovet så var det 20 kr att träna på friskis med det var det inte i år så mamma köpte ett medlemskort så jag tränar för 30 kr hela året :) . ååå orkar inte städa -.- Fast jag har träning ikväll så det ser jag fram imot men nu orkar jag inte blogga mer måste ju städa -.-

/ A

Imorron!

Imorron så kunde inte julia sova hos mig för hennes mormor fyller år. Men Mella ska sova hos mig istället och det ska bli lika trevligt och mysigt :) . Hon har alldrig sovit i mitt nya hus faktiskt så det ska bli kul. Men nu måste jag gå och äta är jätte hungrig :)
Puss / A

Sory!

Jag har inte haft tid att blogga men nu ska jag börja igen :). Idag har jag träning och ingen löpning :) fast det är typ
-20 grader ute så är jag ändå lite glad :) eftersom det inte blev någon löpning. Idag kommer Twilght det är mina kusiners hund vi ska passa den över låvet. Imorron slaggar Julia här vi måste passa hundarna. Det ska bli mysigt äta god mat och kolla på en film ligga och gosa med hundarna och köpa någon god glass elr godis hur mysigt låter inte det?
Imorron iaf så har vi tema dag vi ska jobba med kläder och mode det skka kul :) . Juste var inne på Evas blogg och såg att hon hadde lagt ut top 3 som jag, Eva och Alida sa att vi skulle göra så tänkte också göra det nu :) .
1a Chad michael Murray ;)
2a Taylor Lautner
Magrutor! ;)
3a Visste inte riktigt vem jag skulle ta men det blev Coondy Longo ;)
Cody Longo resimleri
Cody Longo resimleri
Snygga va?
Men nu ska jag kolla lite på tv.
Puss / A  

PLUGG -.-

sitter och lyssnar på musik och kollar bloggar + är inne på facebook. Jag har börjat att knarka facebook nu och det är inte bra ska försöka trappa ner på det :) . Vi har 2 prov och en redovining åhh tror jag dööööör. Har typ inte pluggat något har huvudvärk och är trööööt efter en lång dag i skolan.
Men nu måste jag faktiskt plugga -.-
Puss A  


iVALE!

Spanska bokens namn iVALE!. 

Haha tog den igår efter träningen ;) <3
puss / A 


Ego bilder!




tröööööt!

NU sitter jag i soffan har kollat om bussarna går och det gör dem :). Idag har jag mitt motionspogram och jag är ite nervös men det kommer nog gå bra ;).
Juste efter jag klippte mig så tog jag massa ego bilder men jag glömde att lägga upp dem så ska göra det nu!
nä asso det går inte just nu jag an göra det senare!
Puss / A

Shoppat klart!

NU så sitter jag i soffan och kollar på click. Jag var ju i stan med Mathilda, Julia och Emma idag jag köpte 2 st tröjer. Ska nog ha på mig dem i skolan imorron. Just nu har vi besök av Saras familj hemma hos mig och snart kommer Lasse och hans kompis.
aja men nu orkar jag inte blogga mer är så trött så jag tror jag kommer att dö.
Puss / A

Stan!

Idag ska jag åka till stan men Mathilda, Emma och Julia det ska bli jätte mysigt :)
Kan blogga sen när jagg kommer hem.
Puss / A


Vann idag!

igår så var jag på stadslags träning det gick väll sådär jag satt 3 st bollar i ribban i rad. Men idag hadde vi 2 matcher vi vann båda ena vann vi med 31 - 5 och andra vann vi med 26 - 6 så det var nog inte så roligt att kolla på dem men det var roligt att spela. Just nu sitter jag med några ifrån släkten och kollar på melodifestivalen najs va? :) .
Aja nu ska jag inte blogg mer Puss / A

SO

Nu har jag so. haha pallar inte blogg mer men tänkte skriva lite så att ni visste att jag levde.
puss / A

spanska!

Godmorgon!
Nu på morgonen har jag spanska. Jag är as trött orkar knappt röra mig :). Idag ska jag hem och plugga för på fredag har jag prov sen har jag träning.
vad ska ni göra idag då?
puss / A

träning!

Tänkte bara slänga in ett  snabbt inlägg.
nu ska jag åka till träningen om 10 minuter, sen när jag kommer hem blir det nog plugga spanska. Har fått spanska tiden kl 8.00 på morgonen och det är då studiestödet är och alla andra börjar 9.00 kul va?
aja nu ska jag gå och byta om.
puss /a


I skolan!

Nu ska jag försöka att börja blogga igen. 
Idag ska jag och Mathilda åka till centrum och jag ska klippa mig :)
aja men nu måste jag plugga bloggar efter.
Puss / A


RSS 2.0