hos Kusinerna :)

Nu så är jag hos mina kusiner, vi har varit oss mina andra kusiner idag som jag inte har träffat på 2 år typ :) men det var najs ;)
puss /A


Fuldans.se

Hon ringde mig typ för 15 min sen. JUst nu sitter jag och kollar på lite fuldans. :)
puss /A
http://fuldans.se/?v=jmlsmhmlpg Haha :)

Sova hos mormor med Felicia

Idag så ska jag sova hos mormor med Felicia och först ska vi gå och fika :)
(Felicia är min kusin) och nu är mitt rum nästan klart ;) snacka om att det tar långt tid för mig att städa rummet :).Juste inatt så drömmde jag värsta läskiga drömmen jag typ dog :O. men men NU ska jag vara inne lite på facebook och vänta på att Felicia ska ringa :).
puss /A

När ringer den?;)

pizza + paradise hotel

Heej!
Pappa, jag och Jennifer åkte till en resturan g och åt värdensgodaste pizza. Fast den var inte min men endå :)
jag kollade på paradise hotel på datan :) det var as bra den här gången värd att kolla men fel personer åkte ut snyft  :( men 2 av dom är kvar nu måste de gå bra för dom :) aja kankse bloggar lite mer ikväll!
puss /a

Hemma dag

Idag så är jag trött och sliten. Så det blir en hemma dag med Hunden. Fast har träning ikväll och då hoppas jag att jag är pigg och inte mina knän gör lika ont.
Min dag kommer väll se ut så här :)

Så är min dag planerad!

Här kommer lite gamla mobilbilder på mig :)

Haha en as gamal bild typ från slutet av 6an xD



Kort hår!

Haha Jag, Julia och sara hade spa :) Mitt gamla hus :)

Fint va? Nyfors <3

Haha min syrra! xD Hon får skylla sig själv att hon tar ego bilder med min mobil :)

skåne <3

Skåne <3 Beachhandboll jag är i målet fast jag är en utespelare vi körde mål står :) <3

Smilla <3 fin va?

Vann den på liseberg i partille <3

haha skåne <3

Min söta lilla kusin elr hon är 97a :) skåne <3
aja nu orkar jag inte ladda upp mer bilder :) fast jag kommer ihåg vad jag gjorde på alla bilderna på min gamla mobil. Saknar Skåne länktar redan dit :). Jag kankse ska göra ett inlägg med bara gamla bilder elr vad tycker ni? men nu ska jag försöka följa mitt schema som jag har gjort idag haha.
puss /A


trött !

Heejsan!
idag är jag superdupermega trött :) för vi satt och kolla på ´SEX AND THE CITY2 den var skit bra dock såg vi inte klart den för klockan började närma sig 2 :) . Igår var vi och shoppade jag köpte sån här graffiti naglack och ett sudd som man kan forma till skolan :) . Idag ska jag bara städa och sen kankse ringa någon. Mathilda sovde här idag men hon skulle till landet så hon åkte typ för 20 minuter sen. Igår hade vi också träning den var rolig. Men nu måste jag städa lite mamma blev inte nöjd efter gårdagen (jag städade slarvigt)
Puss / A

shoppa med Mathilda!

heej!
idag ska jag åka och shoppa med Mathilda sen har vi träning. Juste efter träningen så ska Mathilda sova hääär. Min kusin Josefine ska kankse träna med oss idag aja nu ska jag fortsätta att städa men bloggar efter jag och Mathilda har varit och shoppat.
puss /A

Haha så mkt tror jag inte att vi kommer att shoppa med hoppas vi hittar något :)
Juste igår så var paradise hotel skit bra ni kan kolla på alla klippen som har varit på http://www.tv6play.se/ 

Paradise Hotel

Heejsan hoppsan :)
nu har jag kommit hem kan inte ladda upp bilderna nu men kankse gör den sen. Jag skulle kolla på paradise hotel men tvn är typ lite cp så den cpade sig så jag kollar ikväll och på datan istället :)
men nu ska jag vara innne på facebook en liten stund sen så ska jag kolla på det.
Puss / A

Hund café

Heej :)
Idag så var jag, mamma och Jennifer (min syster) på ett hund café.
det var jätte mysigt och med massa hundar vi hade med oss Twilight och Smilla jag åt en kladdkaka med grädde och någon macka.  och det fans massa hundrätter också så Twilight och Smilla fick ett varsit hembakat hundkex, det fanns massa saker för hundar hihi man kunde köpa mat till hundarna asso hemlagat tror jag gulligt va? :) och nu så är vi hos mormor Och det är typ första gången Twilight är hemma oss någon som har katt så hon vill bara leka fast det vill ju hon annars också :).
Men nu ska jag inte blogga längre gör dfet när jag kommer hem kankse lägger upp några bilder som jag har tagit idag vem vet :) puss /A

Ny blogg!

Heejsan!
Jag hade en annan blogg förut men valde att ta bort den för att jag var inte så taggad att skriva i den, men nu så är jag det i den här.  I den här bloggen ska jag försöka att lägga upp massa bilder och berätta lite om mig :)
Jag är 13 år ska snart Fylla 14 i noveber
Jag spelar handboll mest på fritiden men är även med kompisar och pluggar :)
jag bor i tyresö
åå juste jag heter Amanda också :)
har en mamma, pappa , storasyster och en söt liten hund :)
nu kommer lite bilder på mig :)
Alla bilderna är tagna idag men nu årkar jag inte blogga mer puss /A

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0